Sahibinden S-Garajım Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Sahibinden S-Garajım Nedir?
Sahibinden S-Garajım Nedir?

Toplam üye sayısı ve verilen ilan sayılarına bakıldığında Türkiye’nin lider ilan sitelerinden olan Sahibinden.com, farklı bir hizmeti kullanıcılarına sunmuş durumda. Sahibinden.com sitesinin sunduğu bu farklı hizmetin ismi S-Garajım.

Peki, Sahibinden S-Garajım nedir, Nasıl Kullanılır, Özellikleri Nelerdir? S-Garajım ile ilgili tüm detaylara gelin bakalım.

 
 

S-Garajım Nedir?

Sahibinden.com, kullanıcıların sistemleri üzerinde daha çok ve etkili zaman geçirmesi için yeniliklerine devam ediyor. Söz konusu yeniliklerden biri olan S-Garajım, araç sahiplerine belirli konu başlıklarında bir takip imkanı sağlıyor.

Sahibinden S-Garajım Nedir?
Araç Eklemek Mümkün

Sahibinden 'S-Garajım' Oto360 platformu kapsamında milyonlarca araç sahibinin aracıyla ilgili ihtiyaç duyduğu veya takip etmek istediği bilgileri bir arada bulabileceği bir servis olma özelliği taşıyor.

Sahibinden S-Garajım Nasıl Kullanılır?

Sahibinden S-Garajım servisini kullanabilmek için elbette adınıza açılmış bir hesapla siteye giriş yapılması gerekmektedir. Girişin ardından ise yan menüde bulunan S-Garajım sekmesi üzerinden servise erişim mümkündür. İşlem yönergesini takip ederek gerekli kurulum sürecini tamamlayabilirsiniz.

Sahibinden S-Garajım Özellikleri Nelerdir?

Sahibinden S-Garajım Nedir?
S-Garajım Araç Ekleme

Sahibinden S-Garajım’daki aracınızla ilgili profil ve kilometre bilgilerini ''Aracım'' alanından güncelleyebilir, Araç Ekle butonunu kullanarak yeni bir araç ekleyebilirsiniz. Bu bölümde, model, kilometre, yıl gibi ek detayları da belirtebilirsiniz.

Sahibinden S-Garajım Nedir?
S-Garajım Hatırlatma Ekranı

Araç muayanesine kalan süre, lastik değişimini gösteren süre takibi, motorlu taşıtlar vergisi için kalan süre ile yıllık bakımın ne zaman olacağını gösteren bir bölüm de ''Hatırlatmalar'' adıyla hizmete açılmış durumda. Aracınız ile ilgili takip etmek istediğiniz önemli tarihleri buraya ekleyebilirsiniz. Bu tarihlere göre Sahibinden S-Garajım size düzenli olarak hatırlatma yapar.

 
 

''Analizler'' isimli bölümde ise, aracınızın güncel piyasa değerini ortalama olarak bulabilir; ayrıca 2.el piyasa fiyat tarihçesinden de fiyat grafiğini son 6 ay, son 1 yıl ve son 2 yıl olarak takip edebilirsiniz.

''Belgelerim'' sekmesinde ise aracınıza ait ruhsat, muayene belgesi, kasko sözleşmesi gibi evrakları yükleme yaparak dijital ortamda kolayca bu önemli belgelere erişim sağlayabilirsiniz.

''Yetkili Servisler'' sekmesi de yine güzel bir ayrıcalık sunuyor. Bu özellik ile aracınız için size en yakın yetkili servise harita üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sahibinden S-Garajım Nedir?
S-Garajım Yetkili Servis Sorgulama

Sahibinden.com S-Garajım servisini kullanıyor musunuz ya da kullanmak ister misiniz. Nedenlerini belirterek yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad