Cihaz Alımı İçin Cayma Bedeli Hesaplama Robotu

Cihaz Alımı Yapılan Sözleşmeler İçin Cayma Bedeli Hesaplama

 
Aboneler tarafından ''Cayma Bedeli, Cihaz Alımında Cayma Bedeli Ne Kadar Çıkar, Cayma Bedeli Öğrenme'' gibi konu başlıklarında internet üzerinden aramalar yapılarak cayma bedeli hakkında merak edilen sorulara cevap bulunmaya çalışılmaktadır. 


Bu cevap bulma çabalarına destek olması amacıyla geliştirdiğimiz Türkiye'de ilk ve tek olan ''Cayma Bedeli Hesaplama Robotunu'' siz değerli tüketicilerin kullanımına sunuyoruz. Kullanımdan önce belirtilen açıklamaları dikkatle okuyunuz. Faydalı olması dileğiyle. 

AÇIKLAMALAR 
Taahhütsüz Aylık Bedel: Aboneliğin taahhüt haricinde indirimsiz olarak fiyatını ifade etmektedir.

Taahhütlü Aylık Bedel: Taahhüt kapsamında aboneliğin indirimli aylık tutarını ifade etmektedir.

Fark Tutarı: Taahhütsüz aylık bedel ile taahhütlü aylık bedel arasındaki tutar farkını ifade etmektedir. 

Cihaz Toplam Bedeli: Taahhütlü abonelik sözleşmesi kapsamında tüketiciye sağlanan cihazın toplam tutarını ifade etmektedir. 

Cihaz Aylık Taksit Bedeli: Taahhütlü abonelik sözleşmesi kapsamında tüketiciye sağlanan cihaz için ödenen aylık taksit bedelini ifade etmektedir. 

Toplam Taahhüt Ay Süresi: Abonelik için düzenlenen taahhüdün geçerlilik süresini ifade etmektedir.

Taahhütlü Kullanılan Ay Sayısı: Tüketicinin taahhüdü sona erdirdiği ana kadar geçen toplam ay sayısını ifade etmektedir. 

Taahhütte Geri Kalan Ay Sayısı: Tüketicinin taahhüdü sonlandırdıktan sonra geriye kalan ay sayısını ifade etmektedir. 

ÖNEMLİ 

Cayma Bedeli Hesaplama Tablosu, Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliğinin 16/2.maddesinde yer verilen esaslar dikkate alınarak hazırlanmıştır. Hesaplama sonucu çıkacak iki değerden lehinize (düşük) olan ödemeniz gereken cayma bedeli olacaktır. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Cayma Bedeli Hesaplama Tablosu, tüketicilerin cayma bedeli konusunda pratik bir şekilde fikir edinmeleri amacıyla hizmete sunulmuştur.

Cayma bedeli sorgulama sonucuna dair en net bilgiyi hizmet aldığınız firmanın müşteri hizmetleri servisinden öğrenebileceğinizi unutmayın.

Hesaplama sonucu çıkacak olan değerlerin doğruluğu gerekli verilerin cayma bedeli hesaplama tablosuna doğru şekilde girilmesine bağlıdır. Tüketici Biliyor, sonuçların kesin olarak doğru olacağını kabul etmez. 

Cayma Bedeli Hesaplama Robotuna girilecek veriler, küsurat içeriyorsa bunu belirtmek için nokta (.) işaretini kullanmanız gerekmektedir. (Örnek: 100.50) 

Cayma Bedeli Hesaplama Tablosu, düzenli olarak geliştirilmektedir. Hizmetimizde eksik gördüğünüz veya geliştirilmesini düşündüğünüz konular için bize geri dönüşte bulunabilirsiniz.

Cihaz Alımı İçin Cayma Bedeli Hesaplama Robotu

tuketicibiliyor.com  

Aşağıdaki Verileri Eksiksiz Doldurunuz

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.