Exxen Şampiyonlar Ligi Fiyatı Belli Oldu! Fiyat Ne Kadar?

Exxen Şampiyonlar Ligi Fiyatı Belli Oldu.

Türkiye'nin ücretli dijital içerik platformu olan Exxen, şampiyonlar ligi maçlarının yayın hakkını alarak futbolseverlerin ilgisini üzerine çekti.

Exxen şampiyonlar ligi ücreti belli oldu
Exxen şampiyonlar ligi ücreti belli oldu

Şampiyonlar Liginin 2021 yılı Eylül ayında başlayacak olmasıyla birlikte merak edilen konu olan Exxen'de şampiyonlar ligi fiyatı ne kadar? sorusuna yanıt geldi. 

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin Türkiye'de ki yayın haklarını elinde bulunduran Exxen’de maçlar önümüzdeki hafta başlıyor. 

Exxen’in spor paketinin abonelik ücretleri belli oldu. Bilindiği üzere Exxen reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki farklı seçenekte abonelik sunuyor.

Exxen spor paketi ücretinin, 12 aylık taksit ile ayda 34,80 TL olacağı belirtildi. Reklamsız Exxen spor paketinin ücreti ise 44,80 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu paketler aylık olarak alınmak istediğinde 49,80 TL ve 59,80 TL ödeme yapmak gerekiyor.

Exxen’in spor paketinin abonelik ücretleri belli oldu
Exxen’in spor paketinin abonelik ücretleri belli oldu


Exxen tarafından açıklanan fiyatlar, kullanıcılar tarafından çok da beğenilmeyecek gibi görünüyor. 

Exxen yalnızca internet üzerinden yayın yapan bir platform. Bu nedenle internet aboneliği olmadığı takdirde platformda yayınlanacak Avrupa maçlarını seyretmek mümkün değil. Bu nedenle internet aboneliğinin tutarını da düşünmek gerekiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanacak maçlar, 2024 yılı sonuna kadar Exxen'de yayınlanacak. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad