Şok İnternet Nedir?

ŞOKNET internet nedir
ŞOK Net İnternet Aboneliği

İnternet aboneliği ülke çapında hemen her evde olan bir abonelik türü. Bu kadar çok sayıda kullanıcının olduğu sektörde yeni gelişmeler ve haberler de birbiri ardına geliyor. 


Türkiye'deki zincir marketler içinde hizmet veren ŞOK Market internet kampanyası başlatarak, evlerin en temel ihtiyaçlarından biri haline gelen ev internet hizmetini de ürün ve hizmet portföyüne eklediğini kamuoyuyla paylaştı.

 
 

Şok Net İnternet Nedir? 

Şok Marketler zinciri, Türkiye’nin 81 ilindeki 8 bin 741 mağazasında evde internet paketini tüketiciler için satışa sundu.


Şok Net İnternet Paketleri Nelerdir?


Zincir marketin önemli aktörlerinden olan Şok Market, evde internet hizmeti için şu an için tek bir paket belirlemiş durumda. ŞokNet evde limitsiz ve taahhütsüz internet paketi satışa sunuldu.


Şok Net İnternet Fiyatı Ne Kadar?


Limitsiz ve taahhütsüz ev interneti olarak tanıtılan Şoknet internet paketi aylık 69,90-TL fiyat üzerinden satışa sunulmaktadır.


Yapılan açıklamaya göre ŞOK Marketler’in Türkiye genelinde tüm mağazalarında satışa sunduğu yeni ürünü ŞOK NET ev internet hizmeti aboneliği, ön ödemeli sistemle her 30 günün sonunda aylık internet paket yüklemesi yapılarak devam ettirilebilecek.


Abonelik istenildiği zaman yeniden yükleme yapılmaması halinde ücretsiz olarak sona erdirilebilecek. Aylık yükleme yapılmayan hizmet ilk olarak kapatılacak. 10 gün içinde ödeme yapılarak aktif edilmeyen abonelik tamamen iptal edilecek. Yani abonelik askıya alınmıyor.


ŞOKNET internetin kolayca iptal edilebilir olması taahhütlü abonelik labirentine girip çıkamayan tüketiciler için önemli bir özellik olarak göze çarpıyor. 


Limitsiz ve taahhütsüz ev interneti ŞOK NET, 16 Mbps hıza kadar internet bağlantısı sağlayabiliyor.


Şok Net İnternet Hangi Altyapıyı Kullanıyor? 


ŞOKNET internet hizmeti abonelere, Alfa İletişim Hiz. Paz. Tic. A.Ş. iş ortaklığı ile sunuluyor. Tüketici memnuniyeti ile ilgili tüm sorumluluk adı geçen ortak firmaya yüklenmiş durumda. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte kullanılacak alt yapı piyasadaki diğer firmaların kullandıkları altyapı ile aynı olacak.


Güncelleme: Şok Net internet alt yapı olarak ''Türk Telekom'' isimli firmanın sağladığı alt yapı üzerinden kullanıcılara hizmet verecek. (Bu bilgiye, bir tüketicinin Şok net müşteri hizmetleri ile yaptığı görüşmesinden erişilmiştir.)

 
  


Şok Net ADSL özelliği taşıdığı için altyapının fiber olduğu konumlarda söz konusu internet hizmeti verilemeyecek.


Şok Net Abonelik Nasıl Açılıyor?


Verilen bilgiye göre hem ilk defa internet hizmeti alacak olanlar hem de aboneliğini ŞOK NET’e taşımaya karar verenler, ŞOK Marketler mağazalarında cep telefonu numaralarıyla başvuru yapabilecek. Başvuru onayı akabinde ekiplerce abonelik ve kurulum hizmetleri için randevu alınarak kurulum gerçekleştirilecek.


ŞokNet İnternet Nedir
Şok Net Tarife Detayları

 

Aboneler, Kurulum işlemi gerçekleştikten sonra en geç 3 gün içerisinde ŞOK mağazalarından kurulum ve aylık internet paketi satın alarak hizmetini kullanabilecektir.


Aboneler tarafından 3 gün içerisinde ilgili satın işleminin gerçekleştirilmemesi durumda hizmet kullanıma kapatılacaktır.


Hizmet kullanıma kapatıldıktan sonra 4 gün içerisinde de bir satın alma işlemi yapılmazsa Şok Net Evde İnternet Aboneliği iptal edilecektir.


Halihazırda evinde internet aboneliği olan kullanıcılar sadece sözleşme metnini imzalayarak ŞOKNET internet aboneliğini taşıma işlemini gerçekleştirerek yine 2 günlük bir sürede yeni internet aboneliğini kullanmaya başlayabilecektir.


Şok Net Modem Cihazı Veriyor Mu?


Kamuoyuyla paylaşılan abonelik sözleşmesi içeriğinde, hizmetten yararlanabilmesi için gerekli görülen kablolama, teknik ekipman, cihaz ve donanım sağlanması abonenin sorumluluğunda olduğu belirtilmiştir. Buna göre, hizmetin sağlanabilmesi için abonenin aldığı hizmete uygun ADSL & VDSL modem temin etmesi gerekmektedir. Şok internet modem vermiyor ve bu gereç abone sorumluğundadır.


Şok Net Kurulum Ücreti Alıyor Mu?


Şok Net Evde İnternet abonelerine özel kampanya kapsamında 180 TL değerinde olan evde kurulum hizmeti 30 TL olarak yansıtılacaktır. Kurulum bedeli ödendikten sonra abonelik açık hale gelecektir.


Şok Net müşteri hizmetleri numarası olan 0850 800 07 65 üzerinden teknik destek talebinde bulunabilmektedir.


Şok net yorumları, zaman için kullanıcısının artmasıyla sanal alemde yerini alacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad