Kart Aidatı Almayan Bankalar 2022

Kredi Kartı Aidatı Almayan Bankalar 2021
Kredi Kartı Aidatı Almayan Bankalar

Kredi kartı aidatı almayan bankalar hangileri 2022? sorusu ile Hangi bankanın  aidatsız kredi kartı daha iyi? sorusuna cevap bulabilmek adına bankalar tarafından yapılan açıklamaları dikkate alarak bir liste hazırlamak istedik.

Aidatsız kredi kartı başvurusu yapmadan önce yazımıza göz atmanızı öneririz.

Kredi kartı kullanıcısının oldukça yüksek olduğu ülkemizde, tüketicileri yoran ödemelerin başında kredi kartı aidatları gelmektedir. 

 
 

Kredi kartı üyelik ücreti, bankalar için bir gelir kalemi iken tüketiciler için ise bir gider kalemidir.

Kredi kartlarından alınan yıllık ücret yasal mı? ya da kredi kartı ücretinin iadesi nasıl alınır? konularında çok sayıda yazılar yazılıp üzerine tartışmalar yapıldı. Bu tartışmalar halen daha devam etmektedir.

Tartışmalar devam ederken, bir yandan da bu kesintiden bunalan tüketiciler tarafından hangi bankalar kredi kartı ücreti almıyor? sorusunun cevabı merak ediliyor.

Bu yazımızda kredi kartı üyelik ücreti almayan bankaları ve kart isimlerini sahip oldukları özelliklere ve sağladıkları imkânlara da yer vererek sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İşte Yıllık Aidat Almayan Kredi Kartları. Bankalar alfabetik olarak sıralanmıştır.

 
 

1 - Akbank Aidatsız Kredi Kartı

Free Card:  Free Card’ta yıllık kart aidatı yoktur. Yıllık kart aidatı olmayan bu kart chip para kazanma fırsatı ve istenilen kampanyalara katılma özgürlüğü sunmaktadır.

Free Card ile Otomatik Fatura Ödeme Talimatı verebilme; kira, aidat, okul taksiti gibi ödemeleri kolayca ve zamanında gerçekleştirmek için anlık veya/düzenli EFT/Havale talimatı verebilme;  peşin alışverişler sonrasında "Taksit İste ve Erteleme İste" hizmetiyle, uygun faizle işlemleri taksitlendirebilme veya öteleyebilme gibi avantajlar sunulmaktadır.

2 - Denizbank Aidatsız Kredi Kartı

NET Kart: Net Kart’ta yıllık kart aidatı yoktur. Temassız kart özelliğine sahiptir. 350 TL’ye kadar harcamalar için temassız işlem kolaylığı sağlamaktadır.

Not: Net kart sahipleri Bonus’a özel artı taksit ve ekstre bonus kampanyalarından faydalanamamaktadır.

3 - Enpara Aidatsız Kredi Kartı

Enpara'da kredi kartı aidatı bulunmamaktadır. Şubesiz bankacılığın öncülerinden olan Enpara bu yöntemi kullanarak elde ettiği maliyet avantajını müşterilerinden ömür boyu kredi kartı almayarak kullanmaktadır.

4 - Garanti BBVA Aidatsız Kredi Kartı

Bonus Flexi: Bonus Flexi'de yıllık kart ücreti yoktur. Türkiye'nin en yaygın işyeri ağında bol taksit ve bol bonus imkanı sunmaktadır. Bonus Flexi ile Bonus Program Ortakları tarafından yapılan taksitlerden faydalanma, alışverişlerinizden bonus kazanma, kazanılan bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilme gibi avantajlar bulunmaktadır.

 
 

Kazanılan her 1 bonus 1 TL değerindedir.

Peşin ödemek zorunda kalınan ve taksitle ödemeye çevrilmek istenen peşin alışverişleri hemen taksitlendirme imkanı vermektedir.

İçinde bulunulan ay yapılmak zorunda kalınan ancak gelecek ay ödemesi düşünülen tüm peşin alışverişleri bir sonraki aya erteleme fırsatı bulunmaktadır.

Ekstre Atlat özelliği ile seçilen ekstre ödemesi 1 ay sonraya ötelenebilmektedir.

Bonus Genç: Bonus Genç sadece 18-25 yaş arası gençler için ücretsiz olarak sunulan bir kredi kartıdır. Bonus Genç öğrenci kredi kartıyla; kart ücreti ödemeden kampanyalara katılım, bonus fırsatlarından faydalanma ve bol bonus kazanarak bedava alışveriş fırsatı da mümkündür.

5 - Halk Bankası Aidatsız Kredi Kartı

Halkcard: HalkCard’ın yıllık kart aidatı bulunmamaktadır.

HalkCard ile yurt içi ve yurt dışında Visa/MasterCard logosu bulunan tüm üye işyerlerinde alışveriş yapılabilmektedir.

HalkCard kullandıkça ParafPara kazanılmakta ve kazanılan ParafPara'lar Paraf üye İşyerlerinde yapılacak alışverişlerde para yerine kullanabilmektedir.

Not: HalkCard, kampanya ve ürün özelliklerinden yararlanamayacak, taksitli işlem yapamayacaktır.

6 - ING Bank Aidatsız Kredi Kartı

Light Kart: Peşin alışverişlerde kullanıp, peşin ödemeli işlemleri sonrasında taksitlendirerek vade farklı taksit seçeneğini kullanmaya olanak sağlamaktadır.

7 - QNB Finansbank Aidatsız Kredi Kartı

Fix Aidatsız Card: CardFinans Fix'le yıllık kart ücreti ödenmemektedir. Alışverişlerde taksit ve ParaPuan özelliklerinden faydalanılmaktadır. Anında Kredi ile acil nakit ihtiyaçları hızlı, formalitesiz, kefilsiz olarak karşılanmaktadır.

 
 

Not: CardFinans kredi kartına sunulan artı taksit ve ParaPuan kampanyalarından faydalanmak için Artı Paket’e üye olabilirsiniz.

8 - Türkiye Ekonomi Bankası Aidatsız Kredi Kartı

Teb Sade Kart: Yıllık aidatı olmayan kredi kartıdır.

Mastercard logolu TEB Sade Kart yurt içi ve yurt dışı alışverişlerde kullanılabilmektedir.

Günlük nakit çekme limitleri dahilinde tüm TEB ATM’lerinden ve diğer Banka ATM’lerinden kredi kartı kullanılarak nakit limit dahilinde acil nakit ihtiyaçları karşılanabilmektedir.

TEB Sade Kart’ın sadece peşin ödeme yapma özelliği bulunmaktadır. 100 TL ve üzeri peşin harcamalar faiz karşılığında 3-6-9-12 taksitle ödenebilir ya da 30-60-90 gün ötelenebilmektedir.

Not: Troy logolu Sade Kart ile yurt dışında ve yurt dışı kaynaklı e-ticaret sitelerinde alışveriş, yurt dışındaki ATM’lerde ise nakit çekim yapılamamaktadır.

9 - Türkiye İş Bankası Aidatsız Kredi Kartı

Maximum Aidatsız Kart: Yıllık kart ücreti bulunmamaktadır. Maximum üye işyerlerinde yapılacak alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanmayı sağlamaktadır. Bankamatik Kartı özelliği sayesinde kredi kartına bağlı vadesiz hesaplara ulaşılarak bireysel bankacılık hizmetlerinden istifade edilebilmektedir. Tek ödemeli işlemleri uygun ücretlerle taksitlendirebilir ya da ödemeleri erteleyebilir. Nakite ihtiyaç duyulması halinde nakit avans çekilmesine ve 12 aya varan taksitlerle geri ödenmesine olanak vermektedir.

 
 

10 - Vakıfbank Aidatsız Kredi Kartı

Express Card: Yıllık kart aidatı ödemeden, Express Card ile VakıfBank ve World üye iş yerlerinden Worldpuan kazanıp, taksit fırsatlarından faydalanılabilmektedir.

VakıfBank Express Card’ı yurt içi ve yurt dışı alışverişlerde kullanılabilmekte ve internette güvenli alışveriş yapılabilmektedir. Nakit ihtiyacı anında cazip çözümlerle karşılanabilmektedir.

11 - Yapı Kredi Bankası Aidatsız Kredi Kartı

World Eko: Yıllık kart ücreti olmayan World Eko Kart ile World Üye İşyeri ağında sunulan standart taksit ve Worldpuan imkânlarından faydalanılabilmektedir. World Eko kartın temassız özelliği ile, 350 TL ve altındaki alışverişler imzaya ve şifreye gerek olmadan yapılabilmektedir.

Ayrıca, World Eko kartı ile verilebilecek ödeme talimatları sayesinde ödeme işlemleri hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

Worldpuan kazanılarak alışveriş yapılabilmekte ve dilenirse Hızlıcep ile istenildiği anda sadece bir SMS ile Turkcell Hazır Kart TL paketi yüklenebilmektedir.

World Eko kartla taksitli nakit avans kullanılabilir, 5-12 ay arası sabit ve uygun faiz oranlarıyla geri ödeme imkânından da faydalanılabilir.

En iyi aidatsız kredi kartı hangisi? sorusunun 2022 yılı için cevabını bulabileceğiniz kredi kartı üyelik ücreti almayan bankalar listemizin sizlere faydalı olmasını diliyoruz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad