Canlı Kurbanlık Kilo Hesaplama

Canlı Kurbanlık Kilo Hesaplama
Canlı Kurbanlık Kilo Hesaplama

Kurban bayramına az bir zaman kala ''kurbanlık fiyatları'' yine gündemdeki yerini almış durumda. Kurbanlık hayvan pazarlarında hareketlilik artıyor. Girdi kalemlerindeki fiyat artışı ve hayat pahalılığı her alanda olduğu gibi kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan piyasasını da vurduğu için herkes bütçesine uygun şekilde kurbanlık alıp ibadetini yerine getirmek istiyor. Aynı zamanda vereceği para ile uyumlu olarak da aldığı hayvandan et çıkmasını da düşünüyor. Kurbanlık kilo hesaplama ile ilgili detaylar merak ediliyor. 

 
 
Peki, büyükbaş hayvandan kaç kilo et çıkar bilinebilir mi? Canlı ağırlıktan karkas et hesaplama mümkün mü? 

Ayrıca 300 kg lık danadan ne kadar et çıkar, 400 kg danadan ne kadar et çıkar, 500 kg lık danadan ne kadar et çıkar gibi sorular kurbanlık pazarında yapılan arayışlarda akıllara gelen diğer sorulardan.

Kurban alacaklara fikir vermesi için hazırladığımız büyükbaş hayvan kilo hesaplama robotu ile almaya niyetlendiğiniz hayvanın canlı ağırlığını ilgili alana girerek kemikli ve kemiksiz et miktarlarını anında görebilirsiniz. 

Not: Canlı Hayvan Ağırlık Hesaplama Robotu kullanıcılara pratik olarak fikir vermesi için hazırlanmıştır. Çıkacak sonuç ile gerçek sonuç farklılık gösterebilir. Hayvan ağırlığı bakım, sağlık ve beslenme gibi unsurlara göre değişkenlik gösterecektir.

Diğer hesaplama araçları için tıklayınız.
tuketicibiliyor.com  

Canlı Hayvan Et Miktarı Hesaplama Robotu

Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad