Pek Duyulmayan İnternet Firmaları

Pek Duyulmayan İnternet Firmaları
Pek Bilinmeyen İnternet Firmaları

İnternet hizmeti birbirinden farklı vizyona sahip firmalar tarafından abonelere sunuluyor. Ülkemizde internet aboneliği firmaları deyince sadece belli başlı firmalar ilk olarak akla gelse de tüketiciler tarafından çok da duyulmayan bilinmeyen internet firmaları da az sayıda değil. 

Bilinmeyen internet firmaları müşteri adaylarına birbirinden farklı içeriklerde paketler sunarak onların abonelik kararlarını etkilemeye çalışıyor. Gördüğünüzde böyle firmalar da mı varmış diyeceğiniz bir liste ile karşınızdayız. Peki kamuoyunda pek de bilinmeyen internet firmaları hangileri?

 
 

İşte Adı Çok Duyulmayan İnternet Firmaları

1. Gıbır Net

GıbırNet, Konya merkezli hizmet veren bir internet servis sağlayıcısıdır. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından, 13.09.2019 tarihi itibari ile Alt Yapı İşletmeciliği ve İnternet Servis Sağlayıcılığı ile Yetkilendirilmiş lisanslı bir firma olan GıbırNet yerleşik operatör ile yapmış olduğu ortak alt yapı kullanım sözleşmesi kapsamında yurt çapında internet servis sağlayıcı ve alt yapı hizmeti sunmaktadır. 

Gıbırnet İletişim Hizmetleri tarafından yürütülen tüm hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tarafından denetlenmektedir.

GıbırNet, altyapı olarak yerleşik operatör olan Türk Telekom (TTNet) altyapısını kullanmaktadır.

Firma müşterilerine üç farklı paket sunuyor. Gıbırnet paketleri şu şekilde;

G-NET MEGA, film ve video izlemek isteyenlere özel hazırlanan paket türüdür. VDSL/Fiber tabanlıdır.

G-NET FİBER, internet üzerinden oyun oynayanlar için hazırlanan abonelik paketidir. VDSL/Fiber tabanlıdır.

G-NET ESNAF, işyerinde fiber hız isteyen kurumlar içindir. VDSL/Fiber tabanlıdır.

35 Mbps başlangıç ve 100 Mbps maksimum indirme sunan GıbırNet aboneliklerini ise taahhütsüz gerçekleştiriyor. Ayrıca paket içeriklerinde Adil Kullanım Kotası (AKN) de bulunmuyor.

Gıbır Net hakkında daha fazla bilgiye müşteri hizmetleri numarası olan 0850 550 03 32 üzerinden erişmek mümkün.

 
 

2. Lodos Net

Lodos Net, merkezi Manisa ili olan internet sağlayıcısıdır. 

Download ve upload hızlarına göre birbirinden farklı 6 adet paket sunan firma, paketler için en düşük bedel olarak aylık 80-TL talep ederken en fazla da 300-TL bedel talep ediyor. Vaad edilen edilen en düşük indirme hızı 8 Mbps iken en yüksek ise 24 Mbps olarak belirtiliyor.

Lodos Net Müşteri Hizmetleri numarası ise 0850 500 00 45 'dir.

3. Filika Net

Filika Net, İstanbul Maltepe ana merkezli bir internet sağlayıcısı olarak hizmet sunuyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından "İnternet Servis Sağlayıcısı (İSS)" lisanslı ve aynı kurum tarafından denetlenen şirket kablolu ve kablosuz internet hizmetleri ile Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde erişim hizmeti verdiğini belirtiyor.

Metro Ethernet, Kablosuz İnternet ve Kablolu İnternet olmak üzere üç farklı şekilde hizmet sunan firmanın internet sitesinde fiyatlandırmaya dair herhangi bir bilgiye yer verilmiyor.

Fiyatlar ve diğer merak edilenler için Filika Net müşteri hizmetleri numarası olan 0850 433 77 11 numarasından bilgi edinilebilir.

 
 

4. Waay Net

Waay Net, Manisa merkezli hizmet sunan internet sağlayıcısı bir firmadır. 2011 yılında BTK'dan yetki belgesi alan firma Manisa ilinde hizmet vermeye başlayan ilk internet servis sağlayıcı unvanına da  sahiptir.

Taahhütsüz ve haliyle cayma bedeli riski olmayan internet hizmeti vaad eden Waay Net firması ''Arkadaşını Getirene 1 Ay Hediye İnternet'' fırsatı da sunuyor.

İndirme hızı, fiber bağlantılı olup olmama durumuna göre toplamda 14 farklı paket sunan Waay Net firması müşterilerinden paketler için 90 TL'den başlayan tutarlarda ücretler talep ediyor.

5. Fibim Net

BTK tarafından onaylı olan internet sağlayıcısı Fibim Net, genel merkezi Ankara olan bir firmadır. Fiber internet hizmeti vurgusu ile hareket eden firma, değişik içeriklerde paketleri kullanıcıların tercihine sunuyor.

Taahhütlü ve taahhütsüz olarak iki şekilde sunulan paketlerde Adil Kullanım Kotası (AKN) ve telefon hattı zorunluluğu bulunmuyor. 

Fibim Net fiyat politikasına bakıldığında ise en ucuz paketi olan 5 Mbps'e kadar hız vaad eden 24 ay taahhütlü paketi aylık 25 TL karşılığında sunuluyorken en pahalı paket 100 Mbps'e kadar hız vaad eden 24 ay taahhütlü paket aylık 139 TL fiyatla sunuluyor.

Fibim Net taahhütsüz paketlerde en düşük hız 15 Mbps 85 TL aylık ödemeye sahipken en yüksek hızlı 100 Mbps 170 TL aylık ödeme bedeline sahip.

Bilindik firmalar dışında kullandığınız farklı bir internet sağlayıcısı firma var mı? Eğer varsa yorumlarda memnun olup olmadığınızı bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad