Hepsiburada Premium Abonelik Hizmeti Özellikleri Nelerdir? Hepsiburada Premium Abonelik Kaç TL? Hepsiburada Premium Ayrıcalıkları Neler, Nasıl Alınır?

Hepsiburada premium abonelik,hepsiburada premium satın al,hepsiburada premium ne zaman gelecek,Hepsiburada Premium Abonelik Hizmeti Özellikleri Nelerdir
Hepsiburada Premium Nedir?

E-ticaret sektörünün öncülerinden olan GittiGidiyor'un kapanma kararı almasının ardından yine sektörün önde gelen firmalarından biri olan Hepsiburada kullanıcılarına ayrıcalıklı alışveriş sağlama temelinde yeni bir hizmet sunumu yapılacağını duyurdu. Yeni hizmetin adı Hepsiburada Premium Abonelik.

 
 

Hepsiburada Premium Nedir?

Hepsiburada uzun yıllardır internet alışverişinde pazaryeri olma görevini sürdürürken bir yandan da rekabetçi ve yenilikçi yaklaşımıyla ''zamanı yakalamaya'' çaba gösteriyor. Bu çabaların en yenisi ''Hepsiburada Premium''.

Hepsiburada Premium, adından da anlaşılacağı üzere ayrıcalıklı bir hizmetin sinyallerini veriyor. Hepsiburada duyurduğu premium hizmeti ile müşterilerine belli başlı seçeneklerde ücretsiz işlem sağlama, yüksek puan toplama gibi ekstralar sunuyor.

HepsiBurada Premium Neleri Kapsıyor?

Hepsiburada Premium paketi içerisinde bir çok ayrıcalığı barındırıyor. 

  • Premium abonelik paketine bakıldığında site üzerinden yapılan tüm alışverişler için kargo ücretinin olmadığı görülüyor. 
  • Üyelik boyunca aktif olacak ücretsiz BluTV üyeliği de ekstralar arasında. 
  • Müşterilere ücretsiz kapıda iade imkanı sunuluyor. 
  • Paketi kullanmayanlara kıyasla öncelikli çağrı merkezi erişimi sağlıyor.
  • Verilen sipariş montaj gerektiren bir mobilya ürünü ise evlere ücretsiz montaj hizmeti sağlıyor.
  • Hepsiburada Premium aboneliğinde aynı zamanda yüzde 3 hepsipapel kazancı da sağlanıyor.
  • Lastik Kapımda servisi ile lastik siparişleri ücretsiz olarak teslim ediliyor.
Hepsiburada Premium Abonelik Hizmeti ayrıcalıkları, hepsiburada Premium açıldı,
Hepsiburada Premium Ayrıcalıkları


 
 

HepsiBurada Premium Abonelik Ücreti Nedir?

HepsiBurada Premium paketi ''abonelik'' şeklinde alınabiliyor. Aylık abonelik ödeme bedeli 10 TL olacak HepsiBurada Premium paketi, bu fiyat politikası ile ücretsiz kargo, yüzde 3 puan, ücretsiz BluTV ayrıcalıkları ile kullanıcıları radarına alabilecek gibi duruyor.

HepsiBurada Premium Ne Zaman Gelecek?

Hepsiburada tarafından 20 Haziran tarihinde kamuoyuna duyuran premium hizmetinin başlangıç tarihine ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor olsa da yıl bitmeden bu hizmetin kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

Güncelleme: 2 Temmuz 2022 tarihi itibariyle Hepsiburada Premium hizmeti kullanıma açıldı. Hizmetin kullanıma açılması ile yeni bir bilgilendirme de yapıldı. 

Hepsiburada Premium bir abonelik olduğu için taahhüt var mı sorusunun cevabı merak ediliyordu. Yapılan açıklamada Hepsiburada Premium paketinde herhangi bir taahhüt olmadığı ve kullanıcının dilediği anda ceza bedeli olmadan aboneliği sonlandırma hakkı bulunduğu belirtildi. 

 
 

HepsiBurada Premium Üyelik Nasıl Yapılır?

Açıklama yapıldıktan sonra HepsiBurada Premium Nasıl Alınır? şeklinde sorular yoğunlaştı. Premium paketinin, 10 TL olan aylık ödemesi ödendikten sonra sitede halihazırda kullanılan müşteri hesabına tanımlanacağı ve bu tanımlama işleminden sonra ayrıcalıklardan yararlanılacağı açıklandı. 

Paketin kullanılabilmesi için asgari seviyede ay sayısının (örneğin 6 ay gibi) abonelik olarak alınması gerekli değil. Hepsiburada Premium paketi 1 aylık da alınabiliyor.

Hepsiburada Premium Abonelik paketi ücreti banka kartı, kredi kartı ve hepsipay cüzdanım yöntemleri ile ödenebiliyor.

Amazon tarafından Prime ismiyle sunulan ayrıcalıklı hizmet yaklaşımına geçen HepsiBurada'nın bu hamlesinden sonra E-ticaret sektöründe ne gibi etkiler doğuracağını takip ediyor olacağız.

Sizce, Hepsiburada Premium Paketi, ilgi görebilir mi? Cevapları yorumlara bekliyoruz.

Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad