Yenilenmiş Telefon Satan Firmalar Neler? Yenilenmiş Telefon Nereden Alınır?

yenilenmiş telefon satan firmalar merkezler
Yenilenmiş Telefon Satan Firmalar ve Yenileme Merkezleri

Cep telefonu, içerisinde barındırdığı teknoloji kadar kamuoyuna ilan edilen satış fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çeken elektronik cihazların başında geliyor. Adeta bir araba parasına satışa çıkan cep telefonu modelleri bir çok kişi için hayalden öteye gidemezken bu durumu tersine çevirmek için hayata geçirilmiş bir uygulama var. Yenilenmiş Telefon.

Yenilenmiş telefon, fiilen kişisel kullanımda olan ve yeniden satışa sunulmak üzere elden geçirilen telefon anlamına geliyor. Elbette, bu kadar basit bir tanımı olsa da yenilenmiş telefon uygulaması belli prosedürlere ve resmi işlemlere bağlı olan bir arka plana sahiptir.

 
 
Daha fazla detay için Yenilenmiş Ürün Ne Demek yazımıza göz atabilirsiniz. 

İlk olarak belirtelim ki yenilenmiş telefon herkes tarafından hizmete sunulan bir uygulama değildir. Türkiye'de yenilenmiş telefon konusunda yetkilendirilmiş firmalar bulunmaktadır ve bu firmalar tarafından belirli standartlar çerçevesinde yenileme ve satış işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Şimdi gelin, yenilenmiş telefon nereden alınır diyenler için listemizi oluşturalım. Listedeki yetkili yenilenmiş telefon satıcıları yasal mevzuatı hazırlayan Ticaret Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir. 

Yenilenmiş Telefon Satan Firmalar

Garantili Teknoloji İletişim Hizmetleri Ltd. Şti.

İstanbul/Bağcılar'da yenileme merkezi olarak hizmet veren bu firma aynı zamanda yenilenmiş telefon satan firmalar arasındadır. İnternet satış sitesinde yenilenmiş telefon modellerini bulabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Easycep Bilişim Ve Ticaret A.Ş.

Firma merkezi Kağıthane/İstanbul'dur. Yenileme merkezi olmasının yanında yenilenmiş telefon satışı da gerçekleştirmektedir. Son dönemde verdiği reklamlarla ve yaptığı işbirlikleriyle (örn. Trendyol ile hediye çeki kampanyası) bilinirliği artmaktadır.

Hb Bilişim Servis Hizmetleri İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

İstanbul Beşiktaş ilçesinde hizmet veren bu yenileme merkezi, gelişmiş temalı internet sitesi ile güzel bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır.

Yukarıdaki üçü dışında yetkili yenilenmiş telefon satan firmalar aşağıda belirtilmiştir.

Ouno Teknik Servis Hizmetleri A.Ş.     

Vestel Ticaret A.Ş. Avcılar Venüs Onarım Şubesi

KVK Teknik Servis Hizmetleri Ve Ticaret A.Ş.     

Bdh Bilişim Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.             

Mobilfon Teknoloji A.Ş.            

Delta Gsm Aksesuar Elektronik Bilg.Ve Teknik Servis Hiz. San. Tic. Ltd. Şti

 
 

Destek Bilişim Proje Ve Servis Hizmetleri San.Ve Dış Tic. Ltd. Şti            

Altar Grup Sistem Danışmanlık Ve Tic. A.Ş.            

Emperor Teknoloji Ltd.Şti.            

Smart Servis Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş.         

Pi Group Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi         

Senatech Bilişim Teknoloji Sanayi Tic. A.Ş.

Getmobil Teknoloji Sanayi Tic. A.Ş.      

Teknotrust Bilişim A.Ş.

Arena Bilgisayar Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yenilenmiş telefon gerçeği, her geçen biraz daha fazla tüketicilerin önüne çıkıyor. Sıfır cep telefonlarında oluşan yüksek fiyatlar telefon alacakları yenilenmiş modellere yönlendirirken mağduriyet ve dolandırıcılık vakaları yaşanmaması için yetkilendirilmiş satıcıları bilmek tüketiciler için son derece önem arz ediyor. Yetkili yenilenmiş telefon satan firmalar kanunen 1 yıl garanti vermek zorundadır.

Dahası için yenilenmiş telefon garanti kurallarına bakabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı tarafından 5 yıl süreyle yetkilendirilen bu merkezler, bu sürenin sonunda gerekli şartları sağlamaları ve talepleri halinde aynı görevi sürdürmeye devam edeceklerdir. Yenilenmiş telefon satan firmaların güncel olarak yer aldığı Bakanlık listesine yenilenmiş telefon alırken göz atmanızı öneriyoruz.
Etiket

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Kuralları: 1. Saldırgan nitelikte ve hakaret içeren yorum yapmak yasaktır. 2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına özen göstermenizi rica ediyoruz. 3. Belirtilen kurallara uygun yorumlar kısa süre içinde onaylanacaktır.

Below Post Ad